Nicoletta Braschi

Nicoletta Braschi

Nicoletta Braschi
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 19.4.1960

Doğum Yeri: Cesena, İtalya

İtalyan aktris ve yapımcı.

Hayat Güzeldir (1997), Johnny Stecchino (1991) ve Pinokyo (2002) filmleriyle tanınmıştır. Eşi Robertor Benigni de yapımcı ve yönetmendir.

Filmografi

2018 Lazzaro Felice
2005 Kar ve Kaplan (Ayrıca Yapımcı)
2004 Mobbing
2002 Pinokyo (Ayrıca Yapımcı)
1997 Hayat Güzeldir
1997 Ovosodo
1995 Pasolini, un delitto italiano
1995 Sostiene Pereira
1994 Il mostro
1993 Son of the Pink Panther
1991 Johnny Stecchino
1991 La domenica specialmente
1990 Çölde Çay
1989 Gizem Treni
1988 Il piccolo diavolo
1988 Ya bon les blancs
1986 İçerdekiler
1985 Segreti segreti
1983 Tu mi turbi

Görev Aldığı Yapımlar

Nicoletta Braschi Fotoğrafları

Nicoletta Braschi Haberleri

Portreler