Nihat Demirel

Nihat Demirel

Nihat Demirel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1974

Doğum Yeri: Bartın, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Şöhret Tiyatrosu ve Maskara Tiyatrosu'ndan eğitim almış, birçok tiyatro oyunu yazıp yönetmiştir.

Filmografi

2018 Acemi Hırsız
2017 Örümcek
2015 Ali Kundilli
2014 Darbe
2009 Yahşi Batı

Televizyon

2014 Medcezir
2014 Karadayı
2014 Kara Para Aşk
2014 O Hayat Benim
2013 Fatih-Harbiye

Görev Aldığı Yapımlar

Nihat Demirel Fotoğrafları

Portreler