Nikolaj Arcel

Nikolaj Arcel

Nikolaj Arcel
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.8.1972

Doğum Yeri: Kopenhag, Danimarka

Danimarkalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Berlin Uluslararası Film Festivali'nde iki ödül alan ve Akademi Ödülleri'nde En İyi Yabancı Film seçilen 2012 A Royal Affair filmiyle tanınır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Kara Kule
2012 Yasak Aşk
2010 Die Wahrheit über Männer
2007 Kayıp Sırlar Adası (Ayrıca oyuncu)
2004 Kongekabale
2001 Woyzecks sidste symfoni (Kısa Film - Ayrıca oyuncu)

Senarist Olarak

2018 Journal 64
2017 Kara Kule
2016 Erlösung
2014 Schändung
2013 Antboy - Der Biss der Ameise
2013 Kafesteki Kadın
2012 Yasak Aşk
2011 Ronal der Barbar
2010 Die Wahrheit über Männer
2010 Millennium (Mini Dizi)
2009 Ejderha Dövmeli Kız
2008 Rejsen til Saturn
2007 Forførerens fald (Belgesel)
2007 Fightgirl Ayse
2007 Cecilie
2007 Kayıp Sırlar Adası (Ayrıca oyuncu)
2004 Kongekabale
2004 Catch That Kid
2002 Kletter-Ida
2001 Meningen med Flemming (Kısa Film)
2001 Woyzecks sidste symfoni (Kısa Film - Ayrıca oyuncu)
2001 De udvalgte (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nikolaj Arcel Fotoğrafları

Nikolaj Arcel Haberleri