Nikolaj Lie Kaas

Nikolaj Lie Kaas

Nikolaj Lie Kaas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.5.1973

Doğum Yeri: Danimarka

Danimarkalı aktör. 

1990 yılında oyunculuğa başlamıştır.
Danimarkalı aktris Connie Nielsen ile başrolü paylaştığı 2004 yapımı Bracia adlı filmde başarılı bir grafik gösterdi.

Filmografi
2010 – Varg Veum - Skriften på veggen
Şablon:År - Engler & demoner
2007 – Kærlighed på film
2006 – Sprængfarlig bombe
2006 – PU-239
2005 – Mørke
2005 – Adams epler (Dansk tittel: Adams æbler)
2005 – Solkongen
2005 – Allegro
2004 – Brødre
2003 – Reconstruction
2003 – Rembrandt
2003 – Dogville: The Pilot
2003 – De grønne slagtere
2002 – Udvidelse af kampzonen]
2002 – Elsker deg for evig (Dansk tittel:Elsker dig for evigt)
2002 – Gamle menn i nye biler (Dansk tittel: Gamle mænd i nye biler)
2001 – Jolly Roger
2001 – Hr. Boe & Co.'s Anxiety
2001 – Et virkelig menneske (Dansk tittel: Et rigtigt menneske)
2000 – Max
2000 – Edderkoppen (tv-serie)
2000 – Den Vægelsindede
2000 – Blinkende lygter
1999 – I Kina spiser de hunder (Dansk tittel:I Kina spiser de hunde)
1999 – Besatt (Dansk tittel: Besat)
1998 – Idiotene (Svensk tittel: Idioterne)
1996 – Davids bog
1994 – Min fynske barndom (Danske tittel: Min Fynske barndom)
1992 – Mørklægning
1991 – Drengene fra Sankt Petri

Görev Aldığı Yapımlar

Nikolaj Lie Kaas Fotoğrafları

Portreler