Nil Keser

Nil Keser

Nil Keser
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1995

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuğa 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede dizisinde Özlem karakterini canlandırarak başladı. 2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Aşk Çağırırsan Gelir
2020 Son Parti
2016 Melekleri Taşıyan Adam
2015 Bizim Hikaye

Televizyon

2017 Kırgın Çiçekler
2014 Çılgın Dersane Üniversitede

Görev Aldığı Yapımlar

Nil Keser Fotoğrafları

Nil Keser Haberleri

Portreler