Nina Gunke

Nina Gunke

Nina Gunke
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.7.1955

Doğum Yeri: Lidingö, İsveç

İsveçli aktris. 

1975'ten bu yana 40'tan fazla film ve televizyonda yer aldı.

Filmografi

2014 Medicinen
2013 Bäst före
2012 Jävla pojkar
2009 Så olika
2006 Tjocktjuven
2005 Das Zeichen des Mörders
2003 Flamingo (Kısa Film)
2001 Deadline - Terror in Stockholm
2001 En förälskelse
1999 Tomten är far till alla barnen
1999 Där regnbågen slutar
1997 Hemmeligheder
1995 Gränsen (Kısa Film)
1995 Schön ist die Jugendzeit
1994 Good Night, Irene
1992 Lakki
1991 Der schöne Badetag
1985 Smugglarkungen
1984 Der Mann aus Mallorca
1983 P & B
1977 Väljarnas förtroende (TV Filmi)
1977 Kommt her, ihr wilden Schwedinnen
1976 Hallo Baby
1975 Justine und Juliette

Televizyon

2017 Innan vi dör
2016 Finaste familjen
2016 Vårdgården
2016 Juicebaren
2015 Blå ögon
2013 Maria Wern, Kripo Gotland
2013 Café Bärs
2013 Mord in Fjällbacka: Die Tränen der Santa Lucia (TV Filmi)
2008 Livet i Fagervik
2008 Häxdansen
2005 Codename: Medizinmann
2003 Para§raf 9
2003 c/o Segemyhr
2003 Belinder auktioner
2003 Talismanen
2001 Det polska korset (TV Filmi)
1999 Nya lögner
1998 Skilda världar
1996 Torntuppen
1995 Underholdningschefen (TV Filmi)
1995 Mörder ohne Gesicht
1994 År av drömmar
1993 Snoken
1988 Varuhuset
1986 Skånska mord - Veberödsmannen (TV Filmi)
1985 Krympningen (TV Filmi)
1978 Hedebyborna
1978 Jauche und Levkojen
1978 Dygnet runt
1978 Strandvaskeren

Görev Aldığı Yapımlar

Nina Gunke Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler