Nisa Sofiya Aksongur

Nisa Sofiya Aksongur

Nisa Sofiya Aksongur
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.03.2011

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

7. Koğuştaki Mucize (2019), Kuzgun (2019) ve Nuh Tepesi (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Şöhretler Okulu
2022 Demir Kadın Neslican
2019 7. Koğuştaki Mucize
2019 Nuh Tepesi
2018 Locman

Televizyon

2021 Sihirli Annem
2020 Yeni Hayat
2020 Mucize Doktor
2019 Kuzgun
2018 Ağlama Anne
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2017 Adını Sen Koy

Görev Aldığı Yapımlar

Nisa Sofiya Aksongur Fotoğrafları

Nisa Sofiya Aksongur Haberleri