Noah Schnapp

Noah Schnapp

Noah Schnapp
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 3.10.2004

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Noah Cameron Schnapp'tir. Stranger Things (2016-2017), Casuslar Köprüsü (2015) ve Abe (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hubie Halloween
2020 Waiting for Anya
2019 Abe
2018 Legend of Hallowaiian (Seslendirme)
2018 We Only Know So Much
2018 The Circle (Kısa Film)
2016 Panic! At the Disco: LA Devotee (Kısa Video)
2015 The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure (Video Oyunu - Seslendirme)
2015 Snoopy ve Charlie Brown: Peanuts Filmi (Seslendirme)
2015 Casuslar Köprüsü

Televizyon

2021 Tuhaf Şeyler
2018 Asesinato en el Hormiguero Express (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Noah Schnapp Fotoğrafları

Portreler