Noel Cleary

Noel Cleary

Noel Cleary
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı animatör, senarist ve yönetmen.

Birçok animasyon yapımda animatör olarak çalıştı. Tashi (2014-2015), Arı Maya 2: Bal Oyunları (2018) ve Arı Maya 3 (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Arı Maya 3
2018 Arı Maya 2: Bal Oyunları
2007 How Much Can a Polar Bear (Kısa Film)

Televizyon

2015 Tashi

Senaryo

2018 Arı Maya 2: Bal Oyunları
2007 How Much Can a Polar Bear (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Noel Cleary Fotoğrafları

Noel Cleary Haberleri