Nora-Jane Noone

Nora-Jane Noone

Nora-Jane Noone
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.3.1984

Doğum Yeri: Galway, İrlanda

İrlandalı oyuncu.

Cehenneme Bir Adım (2005), Günahkar Rahibeler (2002) ve Brooklyn (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 I Am Normal (Kısa Film)
2020 I Hate the Man in My Basement
2020 Wildfire
2019 Darlin'
2019 Know Your Enemy
2019 Faith
2017 The Capture
2017 12 Feet Deep
2016 Titanfall 2 (Video Oyunu - Seslendirme)
2015 Brooklyn
2015 Brand New-U
2015 Uzakta Kalan
2013 Wasted (Kısa Film)
2013 Taking the Boat (Kısa Film)
2010 Through the Night (Kısa Film)
2010 Small Change (Kısa Film)
2009 The Bus Driver (Kısa Film)
2009 Legend of the Bog
2009 Cehenneme 2 Adım
2009 Stranded (Kısa Film)
2009 Savage
2008 Kıyamet Günü
2008 Johnny Oneline (Kısa Film)
2008 Insatiable
2008 Beyond the Rave (Video)
2007 Speed Dating
2005 Cehenneme Bir Adım
2004 News for the Church (Kısa Film)
2004 Ella: Sihirli Yolculuk
2004 The Listener (Kısa Film)
2002 Günahkar Rahibeler

Televizyon

2013 Deception
2013 Atlantis
2011 The Runaway (Mini Dizi)
2011 Garrow's Law
2010 Jack Taylor
2009 Le jour des Triffides (Mini Dizi)
2006 Afterlife
2005 Holby City
2005 Coronation Street

Görev Aldığı Yapımlar

Nora-Jane Noone Fotoğrafları