Norapella

Norapella

Norapella
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.4.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Ermeni asıllı Türk dizi oyuncu.

Tam adı Nora Tokhosepyan'dır. Kadir Has Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema bölümünde okumatakdır. Benimle Dans Eder misin? isimli yarışmanın 4. sezonunda birinci olmuştur. Gökhan Türkmen'in Ayıp ettin klibinde de oynamıştır. Ayrıca Nora'nın Günlüğü isimli yayımlanmış bir de kitabı vardır.

Filmografi

2019 Cin-si Bozuk

Televizyon

2011 Yıldız Masalı
2011 Üsküdar'a Giderken
2011 Yıldız Masalı
2010 Dürüye'nin Güğümleri
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor
2009 Açık Mutfak

Görev Aldığı Yapımlar

Norapella Fotoğrafları

Norapella Haberleri