Nunzia Schiano

Nunzia Schiano

Nunzia Schiano
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.5.1959

Doğum Yeri: Portici, İtalya

İtalyan aktris.

Dogman (2018), Benvenuti al sud (2010) ve Il nostro ultimo (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Corduroy (Kısa Film)
2018 Se son rose
2018 Finalmente sposi
2018 Dogman
2017 Blue Boy (Kısa Film)
2017 Un voto all'italiana (Kısa Film)
2017 Nove lune e mezza
2017 Niente di Serio
2016 Vita, cuore, battito
2016 Troppo napoletano
2016 Fausto e Furio
2015 Il nostro ultimo
2015 Ci devo pensare
2015 A Napoli non piove mai
2012 Reality
2012 Benvenuti al nord
2011 La kryptonite nella borsa
2010 The Story of a Mother (Kısa Film)
2010 Sul mare
2010 La valigia sul letto
2010 Benvenuti al sud
2006 Ti lascio perché ti amo troppo
2003 Il paradiso all'improvviso
2001 South Kensington
1999 Vacanze di Natale 2000

Televizyon

2018 Romolo + Giuly: la guerra mondiale italiana
2017 I bastardi di Pizzofalcone
2016 Rimbocchiamoci le maniche
2014 Uno di troppo
2014 La strada dritta (TV Filmi)
2014 L'oro di Scampia (TV Filmi)
2014 Il ritorno (TV Filmi)
2012 Corsie d'emergenza
2009 Don Matteo
2003 Salvo D'Acquisto (TV Filmi)
2002 Il bambino di Betlemme (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Nunzia Schiano Fotoğrafları

Portreler