Nur Aysan

Nur Aysan

Nur Aysan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.11.1980

Doğum Yeri: Duisburg, Almanya

Nur Aysan 12 Kasım 1980'de Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuklarından biri olarak Duisburg, Almanya'da doğdu. Sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı.

Nur, oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamışlığı vardır. Son olarak Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı. Şu sıralar ise Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mahidevran Sultan'ı canlandırmaktadır.

Filmografisi
  • Muhteşem Yüzyıl, 2011
  • Gişe Memuru, 2011
  • Kurtlar Vadisi Filistin, 2010
  • Aşk-ı Memnu, 2008
  • Benden Baba Olmaz, 2007
  • Gönül Salıncağı, 2007

Görev Aldığı Yapımlar

Nur Aysan Fotoğrafları

Nur Aysan Haberleri