Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.11.1981

Doğum Yeri: Duisburg, Almanya

Türk oyuncu.

Tam adı Asiyenur Fettahoğlu'dur. Sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Ayrıca birçok reklam filminde de oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mahidevran Sultan'ı canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Deliler
2011 Gişe Memuru
2010 Kurtlar Vadisi Filistin

Televizyon

2018 Bozkır
2017 Sana Kalbimi Verdim
2017 Fi
2015 Filinta 'Bin Yılın Şafağında'
2014 Hayat Yolunda
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2013 Muhteşem Yüzyıl
2009 Aşk-ı Memnu
2007 Gönül Salıncağı
2007 Benden Baba Olmaz

Görev Aldığı Yapımlar

Nur Fettahoğlu Fotoğrafları

Nur Fettahoğlu Haberleri

Portreler