Nurcan Yanık

Nurcan Yanık

Nurcan Yanık
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 29.10.1975

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu ve dublaj sanatçısı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Birçok yapımda seslendirme çalışmaları yapmıştır. Dersaadet Apartmanı (2020) ve Farklı Boyut (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Dersaadet Apartmanı

Televizyon

2011 Farklı Boyut (Seslendirme)
2010 Şehrayin (Seslendirme)
2009 IV. Osman
2010 Tek Türkiye (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Nurcan Yanık Fotoğrafları