O'Shea Jackson Jr.

O'Shea Jackson Jr.

O'Shea Jackson Jr.
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.02.1991

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li müzisyen ve oyuncu.

Den of Thieves (2018), Godzilla: Canavarlar Kralı (2019) ve Long Shot (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Den of Thieves 2
2020 Just Mercy
2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Long Shot
2018 Den of Thieves
2017 Ingrid Batıya Gidiyor
2015 Pia Mia: Touch (Kısa Film)
2015 Straight Outta Compton

Televizyon

2018 Drunk History

Görev Aldığı Yapımlar

O'Shea Jackson Jr. Fotoğrafları