Oğuzhan Yıldız

Oğuzhan Yıldız

Oğuzhan Yıldız
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 13.10.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yapımcı.

İngiltere'de Bournemouth King's school drama ve Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi.


Filmografi

2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım (Aynı zamanda senarist)
2016 Oldu mu Şimdi?
2015 Adı İnsan (Aynı zamanda yapımcı)
2013 Size Deniz Getireceğim
2013 Dursun ÇavuşDursun Çavuş  (Ökkeş)
2012 El-Cin
2008 Çılgın Dersane Kampta
2008 Ayakta Kal
2007 İyi ki Doğdum (Kısa Film)
2007 Çılgın Dersane

Televizyon

2011 Farklı Boyut
2009 Doludizgin Yıllar
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Hepsi1
2005 Tadımız Kaçmasın
2005 Beşinci Boyut
2004 Büyük Buluşma
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

Oğuzhan Yıldız Fotoğrafları

Oğuzhan Yıldız Haberleri

Portreler


Vizyondakiler