Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Olga Kurylenko
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.11.1979

Doğum Yeri: Berdyansk, Ukrayna

Fransız model ve oyuncu. 

Ukrayna ve Beyaz Rusya kökenlidir. Tam adı Olga Kostyantynivna Kurylenko'dur. 13 yaşında eğitimi için Moskova'ya gittiğinde keşfedildi. Oyunculuk kariyerine 2005'te Fransa'da başladı.

Video oyunu Hitman'ın (2007) film uyarlamasında Nika Boronina rolüyle önemli bir başarı elde etti ve ardından 2008 yapımı James Bond filmi Quantum of Solace'da Bond girl Camille Montes rolünü canlandırarak ününü artırdı. Ayrıca Momentum (2015), To the Wonder (2012), Oblivion (2013) ve The Water Diviner'da (2014) önemli rollerde yer aldı.

Filmografi

2018 Jane Millen
2018 Les Traducteurs
2018 L'Empereur de Paris
2018 Johnny English Tekrar İş Başında
2018 The Man Who Killed Don Quixote
2018 Bir Nefes Ötede
2018 Mara
2018 Everything You Didn't Say (Kısa Film)
2017 Şili Macerası
2017 Stalin'in Ölümü
2016 La corrispondenza
2015 Momentum: Urmarire disperatã
2015 Mükemmel Bir Gün
2014 Son Umut
2014 Hedefteki Adam
2014 Vampir Akademisi
2013 Oblivion. Planeta uitata
2012 Yedi Psikopat
2012 Aşkın İzleri
2012 Son Tanık
2011 La terre outragée
2011 Devlerin Günahı
2010 Son Savasçı
2009 Kirot
2008 À l'est de moi
2008 Quantum of Solace
2008 Max Payne
2007 Hitman
2006 Le serpent
2006 Paris, Seni Seviyorum
2005 Esrarengiz Sevgili
2003 Seal: Love's Divine (Kısa Video Film)

Televizyon

2012 Magic City
2010 Tyranny
2007 Suspectes (Mini Dizi)
2006 Le porte-bonheur (TV Filmi)
2001 Largo Winch

Video Oyunu

2008 Quantum of Solace (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Olga Kurylenko Fotoğrafları

Olga Kurylenko Haberleri

Portreler


Vizyondakiler