Oliver Masucci

Oliver Masucci

Oliver Masucci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.12.1968

Doğum Yeri: Stuttgart, Almanya

Alman aktör.

Hitlerin hayatının anlatıldığı Er ist wieder da (2015), Andy (1992) filmleri ve Netflix dizisi Dark (2017) ile tanınmaktadır.

Filmografi

2019 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2018 Herrliche Zeiten
2018 Spielmacher
2016 Winnetou & Old Shatterhand
2015 Er ist wieder da
2003 Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01 (Video)
2002 Die rote Jacke (Kısa Film)
2002 Madrid
1992 Andy

Televizyon

2019 The Wall (Mini Dizi)
2018 4 Blocks
2018 Dengler
2017 Dark
2017 Tödliche Geheimnisse - Jagd in Kapstadt (TV Filmi)
2016 Polizeiruf 110
2016 Tatort
2016 Tödliche Geheimnisse (TV Filmi)
2016 Die vierte Gewalt (TV Filmi)
2015 Berlin Eins (TV Filmi)
2011 Was ihr wollt (TV Filmi)
2010 Kobra takibi
2009 Vulkan (TV Filmi)
2006 Zwei zum Fressen gern (TV Filmi)
2005 SOKO Köln
2005 SK Kölsch
2004 Das Blut der Templer (TV Filmi)
2001 Die Manns - Ein Jahrhundertroman (Mini Dizi)
1999 Schwarz greift ein
1998 A.S.
1997 Einsatz Hamburg Süd
1996 Kommissare Südwest
1995 Stadtklinik
1995 Die Wache

Görev Aldığı Yapımlar

Oliver Masucci Fotoğrafları

Portreler