Olivia DeJonge

Olivia DeJonge

Olivia DeJonge
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.4.1998

Doğum Yeri: Melburne, Avustralya

Avustralyalı aktris.

The Visit adlı filmde Hiding ve Becca dizisinde Tara Swift rolleriyle ün yapmıştır.

DeJonge, 1998 yılında Rob DeJonge ve Robyn'in kızı olarak Melbourne olan Victoria'da dünyaya geldi. Beş yaşındayken büyüdüğü Peppermint Grove'dan, ailesi ile birlikte Perth, Batı Avustralya'ya taşındı. Perth Presbyterian Ladies 'College'da eğitim gördü.

DeJonge, 2014'te ilk uzun metrajlı deneyimini Night of Sisterhood filmiyle yaptı. Bu filmde Georgie Henley, Kara Hayward ve Kal Penn ile birlikte rol aldı. 

2015 yılında DeJonge, Avustralya ABC televizyon drama dizisi Hiding'de rol aldı ve üzerinde Tara Swift / Shaneen Quigg rollerini üstlendi. Ed Okenbould ile birlikte korku filmi The Visit'da Becca'nın başrol oyuncusu oldu.

Filmografi

2021 Elvis Presley
2019 Josie & Jack
2019 Stray Dolls
2018 Love and Other Places (Kısa Film)
2018 Undertow
2016 Kanlı Oyun
2016 Safe Neighborhood
2015 The Visit
2014 The Sisterhood of Night
2012 Polarised (Kısa Film)
2012 Eleven Thirty (Kısa Film)
2011 Good Pretender (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Society
2017 Will
2015 Hiding

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia DeJonge Fotoğrafları

Olivia DeJonge Haberleri