Olivia Holt

Olivia Holt

Olivia Holt
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 5.8.1997

Doğum Yeri: Tennessee, ABD

ABD'li şarkıcı ve oyuncu. 

Tam adı Olivia Hastings Holt'tur. Tennessee'de doğdu. Morgan adında bir ablası ve Cade adında bir erkek kardeşi vardır. Disney XD dizisi Kickin' It'te canlandırdığı Kim karakteriyle tanınan Holt, Disney Channel orijinal filmi Girl vs. Monster'da Skylar karakterini canlandırmıştır. Daha sonra yeni dizisi I Didn't Do It'te oynamaya başladığı için Kickin' It'ten ayrılmıştır. 2013 yılında Girl vs Monster filminin şarkılarından olan 'Had me @ Hello' şarkısı ile 'Xoxo Best Crush Song' dalında Radio Disney Music Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2012 Girl vs. Monster
2009 Black & Blue

Televizyon

2014 I Didn't Do It
2011 Kickin' It

Diskografi

2013 These Boots Are Made for Walkin
2012 Winter Wonderland
2012 Fearless
2012 Had Me @ Hello
2012 Nothing's Gonna Stop Me Now

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Holt Fotoğrafları

Portreler