Olivia Wilde

Olivia Wilde

Olivia Wilde
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.1984

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.


Asıl adı Olivia Jane Cockburn'dür. The O.C. (2004-2005), Doktor House (2007-2012), Sun City Picture House (2010) ve BoJack Horseman (2014-2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Richard Jewell
2018 Life Itself
2018 Drake: Nice for What (Kısa Video)
2018 Bekçi
2017 Daytime Noon (Kısa Film)
2015 Mutlu Yıllar
2015 Meadowland
2015 Lazarus Etkisi
2015 Black Dog, Red Dog
2014 En Uzun Hafta
2014 Better Living Through Chemistry
2013 Üçüncü Şahıs
2013 Muhteşem Burt Wonderstone
2013 Aşk
2013 Akşamdan Kalanlar
2013 30 Seconds to Mars: City of Angels (Kısa Video)
2013 Zafere Hücum
2012 Ölüme Doğru
2012 Çalıntı Hayat
2012 Bizim Gibi İnsanlar
2011 Zamana Karşı
2011 Yarışma
2011 Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Hayat Sana Güzel
2011 Free Hugs (Kısa Film)
2011 On the Inside
2010 Weird: The Al Yankovic Story (Kısa Video)
2010 Tron: Evolution (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Tron: Evolution - Battle Grids (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Tron Efsanesi
2010 Kaçış Planı
2009 The Ballad of G.I. Joe (Kısa Video)
2009 Fi Tarihi
2008 Fix
2007 The Death and Life of Bobby Z
2006 Turistas
2006 Rehine
2006 Camjackers
2006 Bickford Shmeckler's Cool Ideas
2005 Başka Hatunlarla Muhabbetler
2004 Komşu Kızı
1995 Meeting Magdalene (Kısa Film)

Televizyon

2020 Escape from Virtual Island (Audible Original - Audio Comedy) (Seslendirme)
2020 BoJack Horseman (Seslendirme)
2017 Son of Zorn (Seslendirme)
2016 Vinyl
2015 Doll & Em
2015 Portlandia
2014 American Dad! (Seslendirme)
2013 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (Seslendirme)
2012 TRON: Uprising (Seslendirme)
2012 Robot Chicken (Seslendirme)
2012 Doktor House
2011 Saturday Night Live
2007 The Black Donnellys
2005 The O.C.
2004 Skin (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Wilde Fotoğrafları

Olivia Wilde Haberleri

Portreler


Vizyondakiler