Olivia Williams

Olivia Williams

Olivia Williams
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.7.1968

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Olivia Haigh Williams'tır. Emma (1996), Haberci (1997), Çılgın Liseliler (1998), Altıncı His (1999) ve The Heart of Me (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Baba
2019 A dropp of Ambition (Kısa Film - Seslendirme)
2019 NYET! - a Brexit UK Border Farce (Kısa Film)
2017 The Escape (Kısa Film)
2017 Victoria and Abdul
2016 The Complete Walk: Twelfth Night (Kısa Film)
2016 The White King (Seslendirme)
2015 Emma, Change the Locks (Kısa Film)
2015 Aşkı Yakala
2014 Magpie (Kısa Film)
2014 Altar - Das Portal zur Hölle
2014 Yedinci Oğul
2014 Yıldız Haritası
2014 Sabotaj
2013 The Guest (Kısa Film)
2013 Kahraman Şövalye Justin (Seslendirme)
2013 Last Days on Mars
2012 Electric Cinema: How to Behave (Kısa Film)
2012 Anna Karenina
2012 Aşk, Şimdi
2012 Blades of Time (Video Oyunu - Seslendirme)
2012 Hudson'daki Hyde Park
2011 Eats Shoots and Leaves (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Wild Bill
2011 Collaborator
2011 Hanna
2010 Hayalet Yazar
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Aşk Dersi
2008 Broken Lines
2008 Bir Aptalın Anıları
2006 X-men: Son Direniş
2005 Mockingbird (Kısa Film)
2005 Valiant (Seslendirme)
2005 Ein Haus in Irland
2003 Peter Pan
2003 To Kill a King
2002 Diptekiler
2002 The Heart of Me
2001 Ein Mann für geheime Stunden
2001 Lucky Break - Rein oder raus
2001 The Body
2000 Born Romantic
2000 Dead Babies
2000 Four Dogs Playing Poker
1999 Altıncı His
1998 Çılgın Liseliler
1997 Haberci
1997 Gastons Krieg

Televizyon

2021 The Nevers
2019 Counterpart
2017 The Halcyon
2015 Manhattan
2014 Güç Gösterisi (TV Filmi)
2012 Case Sensitive
2012 Playhouse Presents
2010 Terriers
2010 Dollhouse
2008 Miss Austen Regrets (TV Filmi)
2007 Damage (TV Filmi)
2006 Die letzten Tage von Krakatau (TV Filmi)
2004 Agatha Christie - Mein Leben in Bildern (TV Filmi)
2001 Spaced
2000 Jason und der Kampf um das goldene Vlies
1998 Sıkı Dostlar
1996 Beck
1996 Jane Austens Emma (TV Filmi)
1992 Inspektor Wexford ermittelt
1992 Van der Valk

Görev Aldığı Yapımlar

Olivia Williams Fotoğrafları

Olivia Williams Haberleri