Olivier Nakache

Olivier Nakache

Olivier Nakache
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.4.1973

Doğum Yeri: Suresnes, Fransa

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Neredeyse bütün filmlerinde Éric Toledano ile birlikte çalışmıştır. Can Dostum (2011), Kural Dışı (2019) ve Le sens de la fête (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kural Dışı
2017 Le sens de la fête
2014 Hayatımın Şansı
2011 Can Dostum
2009 Tellement proches
2006 Nos jours heureux
2005 Gel Arkadaş Kalalım
2002 Ces jours heureux (Kısa Film)
1999 Les petits souliers (Kısa Film)
1995 Le jour et la nuit (Kısa Film)

Televizyon

2002 Samedi soir en direct

Yapımcı

2017 Le sens de la fête
2016 La vache
2015 La vie en grand
2015 Qui de nous deux? (Kısa Film)
2013 Memleket
2013 Clean (Kısa Film)

Senaryo

2019 Kural Dışı
2017 Olacak İş Değil
2017 Le sens de la fête
2016 Inseparables
2014 Hayatımın Şansı
2011 Can Dostum
2009 Tellement proches
2006 Nos jours heureux
2005 Gel Arkadaş Kalalım
2002 Ces jours heureux (Kısa Film)
1999 Les petits souliers (Kısa Film)
1995 Le jour et la nuit (Kısa Film)

Oyuncu

2014 Hayatımın Şansı
2006 Nos jours heureux
2003 Une fleur pour Marie (Kısa Film)

Televizyon

2006 Mer belle à agitée (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Olivier Nakache Fotoğrafları

Olivier Nakache Haberleri

Portreler


Vizyondakiler