Omar Shargawi

Omar Shargawi

Omar Shargawi
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1974

Doğum Yeri: Odense, Danimarka

Danimarkalı aktör, senarist ve yönetmen.

Danimarkalı bir anne ve Filistinli bir babanın oğlu olarak Danimarka, Kopenhag'da dünyaya gelen Omar Shargawi, yönetmenlik kariyerine başlamadan önce set fotoğrafçısı olarak çalıştı. Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil Omar Shargawi'nin yönettiği ilk uzun metraj filmidir. Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil (2008), ½ revolution (2011) ve Al Medina (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu

2019 Kød og blod
2018 Den skyldige (Seslendirme)
2017 Aminas breve
2015 Al Medina
2013 İtiraf: Bölüm 2
2010 R
2008 Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil
2003 Bagland
2002 P.I.S. - Politiets indsatsstyrke: Pilot (Kısa Video)

Televizyon

2018 Kriger (Mini Dizi)
2017 Herrens veje
2005 Ørnen: En krimi-odyssé
2003 Jesus & Josefine

Yönetmen

2015 Al Medina
2011 ½ revolution (Belgesel)
2010 Unutma Beni İstanbul
2010 Fra Haifa til Nørrebro (Belgesel)
2008 Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil

Senaryo

2015 Al Medina
2011 ½ revolution (Belgesel)
2010 Unutma Beni İstanbul
2008 Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil

Görev Aldığı Yapımlar

Omar Shargawi Fotoğrafları

Omar Shargawi Haberleri

Portreler