Ömer Faruk Yardımcı

Ömer Faruk Yardımcı

Ömer Faruk Yardımcı
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.5.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi'nde sinema üzerine yüksek lisans yaptı. Birçok kısa film çeken yönetmenin kısa filmleri, festivallerden ve kısa film yarışmalarından ödüllerle döndü. Eğitim aldığı dönemde sektöre giriş yapan yönetmen, bu süreçte Fox TV’de kamera asistanlığı, kameramanlık ve CNN Türk’te ise reji asistanlığı yaptı. Birçok reklam filmi ve klip projesinde yönetmenlik yaptıktan sonra sinema alanına yöneldi.

2018 itibari ile 8 uzun metraj filmde yönetmen koltuğunda oturan Ömer Faruk Yardımcı, bu filmlerden 6 tanesinin senaryosunu da kendisi yazdı.

Filmografi

Yönetmen

2018 Döndüm Ben
2018 Arapsaçı
2017 Dört Köşe
2009 4 Çehar (Kısa Film)

Televizyon

2016 Çetin Ceviz 2 (TV Filmi)
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)

Senaryo

2018 Arapsaçı
2017 Dört Köşe
2009 4 Çehar (Kısa Film)

Televizyon

2016 Çetin Ceviz 2 (TV Filmi)
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Arapsaçı
2009 4 Çehar (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Ömer Faruk Yardımcı Fotoğrafları

Portreler