Ömür Arpacı

Ömür Arpacı

Ömür Arpacı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.1.1982

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Oyuncu, Trabzon’da liselerarası bir tiyatro yarışmasına katıldı, fakat kadronun dolu olmasından dolayı kadroya alınmadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı.

Televizyon kariyerine Çiçek Taksi dizisinde çok küçük bir rol ile başlayan oyuncu, Fırtına ve Avrupa Yakası dizilerinde oynadığı Karadenizli karakterler ile önplana çıktı.



Filmografisi

  • Yalan Dünya, 2012
  • Mor Menekşeler, 2011
  • Papatyam, 2010
  • Yankee Go Home, 2009
  • Çıngıraklı Top, 2009
  • Sıkı Dostlar, 2009
  • Zoraki Başkan, 2009
  • Ey Aşk Nerdesin, 2009
  • Aşk Geliyorum Demez, 2009
  • Avrupa Yakası, 2008
  • Sınıf, 2008
  • Servet Avcısı, 2008
  • Fırtına, 2006
  • Düşler ve Gerçekler, 2005
  • Beşinci Boyut, 2005
  • Hırsız Var!, 2004
  • Mavi Rüya, 2004
  • Çocuğun Var Derdin Var, 2004
  • Kadın İsterse, 2004
  • Kurtlar Vadisi, 2003
  • Büyümüş de Küçülmüş, 2003
  • Kasabanın İncisi, 2003
  • Canım Kocacığım, 2002
  • Çiçek Taksi, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Ömür Arpacı Fotoğrafları

Ömür Arpacı Haberleri

Portreler