Onalee Ames

Onalee Ames

Onalee Ames
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aşka Davet (2004), The Lazarus Project (2008) ve The Green Mark (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Run
2014 Period Piece (Kısa Film)
2012 My Awkward Sexual Adventure
2011 Katilin Yüzü
2010 Sonata for Christian (Kısa Film)
2009 Mahşerin Dört Atlısı
2008 The Lazarus Project
2008 The Box Collector
2007 Wild Turkeys
2007 Full of It
2006 Lost (Kısa Film)
2004 Zeyda and the Hitman
2004 Aşka Davet
2002 Something for Santa (Kısa Film)
1999 Night Train

Televizyon

2012 Verdict (TV Filmi)
2010 Cashing In
2007 Falcon Beach
2002 Tornado Warning (TV Filmi)
1997 Millennium
1997 Dead Man's Gun

Yönetmen

2021 The Green Mark (Kısa Film)
2021 The Girl Who Loved Snow (Kısa Film)
2014 Red Road Lodge (Kısa Belgesel)

Yapımcı

2021 The Green Mark (Kısa Film)
2020 Stump the Guesser (Short)
2012 Champion City: The 1896 Winnipeg Victorias (Kısa Belgesel)
2011 The Paper Nazis (Belgesel)
2008 The Lazarus Project

Televizyon

2011 The Oldest Profession in Winnipeg (Belgesel Film)
2009 Winnipeg Burlesque (TV Filmi)

Senaryo

2021 The Green Mark (Kısa Film)
2021 The Girl Who Loved Snow (Kısa Film)
2014 Red Road Lodge (Kısa Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Onalee Ames Fotoğrafları