Öner Erkan

Öner Erkan

Öner Erkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.1980

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Genç oyuncu 4 Ocak 1980’de İzmir'de doğdu.15-16 yaşında kendini denemek için İzmir'de oyunculuk kursu aldı. 2001-2002 sezonunda İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Okul bitince İstanbul'a yerleşti. TRT'de çocuk programı sundu. 2001-2002 sezonunda İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı.

2002-2004 İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2002-2004 sezonlarında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda oynadı. Oyun atölyesi’nin Othello(2004) oyununda oynadı. 2004 yılından beri oyuncu olarak çalışmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır. TV'deki çıkışı Arçelik reklamlarıyla oldu.

Filmografisi

  • Yalan Dünya, 2012
  • Üsküdar'a Giderken, 2011
  • Başlangıç, 2011
  • Deli Saraylı, 2010
  • 7 Kocalı Hürmüz, 2009
  • Bornova Bornova, 2009
  • Kahve Bahane, 2009
  • Kağıt, 2008
  • Made in Europe, 2007
  • İki Aile, 2006
  • Son Osmanlı Yandım Ali, 2006
  • Yolculuk, 2005
  • Aşk Her Yaşta, 2005
  • Organize İşler, 2005
  • Çanta, 2005
  • Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2005
  • Avrupa Yakası, 2004
  • Canım Benim, 2004
  • Metro Palas, 2004
  • Hırsız Var!, 2004
  • Gelin, 2003
  • Kuzenlerim, 2002

Ödülleri

  • 2009 Altın Portakal 'En İyi Erkek Oyuncu'

Görev Aldığı Yapımlar

Öner Erkan Fotoğrafları

Öner Erkan İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler