Onur Atilla

Onur Atilla

Onur Atilla
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.5.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 

Tam adı Rüştü Onur Atilla'dır. Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanıştı. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev aldı. Birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik yapmaktadır. Show Tv'de yayınlanmakta olan Güldür Güldür adlı TV dizisinde oynamaktadır.

Filmografi

2019 Hareket Sekiz
2018 Can Dostlar
2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2017 Cici Babam
2016 Deli Dumrul
2016 Dedemin Fişi
2014 Yola Çıkmak
2014 Olur Olur!
2014 Eyyvah Eyvah 3

Televizyon

2019 BKM Güldür Güldür
2015 Buyur Burdan Bak (TV Programı)
2012 İnsanlar Alemi
2011 Huzurum Kalmadı
2010 Şen Yuva
2009 Kahve Bahane
2007 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Atilla Fotoğrafları

Onur Atilla Haberleri

Portreler