Onur Barış

Onur Barış

Onur Barış
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

2007 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo-Sinema TV Bölümünü kazanmıştır. Bu tarihten itibaren birçok kısa film ve belgeselde kameraman ve görüntü yönetmeni olarak görev aldı. 2010 yılında katıldığı DASK tarafından düzenlenen Kısa Film Yarışmasında El isimli kısa filmiyle 2. olmuştur. '10. Katmanın Truva'yı Keşfi' filmi ilk belgesel deneyimidir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Benden Hikayesi (Belgesel)
2014 İstanbul'da Bir Rus Sarayı (Belgesel)
2011 Çöpten Daha Fazlası (Kurmaca)
2011 Görsel Dönüşüm (Kurmaca)
2010 El (Kısa Film)
2009 10. Katmanın Truva'yı Keşfi (Belgesel)
2009 Melodi (Kurmaca)
2009 Nostaljie (Kurmaca)
2008 Güneşin Ertesi, Umut (Kısa Film)
2008 Geri Dönüşmek (Kurmaca)

Televizyon

2010 Tarihte Bugün (TV Programı)

Senaryo

2018 Benden Hikayesi (Belgesel)
2011 Çöpten Daha Fazlası (Kurmaca)
2011 Görsel Dönüşüm (Kurmaca)
2009 Melodi (Kurmaca)
2009 Nostaljie (Kurmaca)
2008 Güneşin Ertesi, Umut (Kısa Film)
2008 Geri Dönüşmek (Kurmaca)

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Barış Fotoğrafları

Portreler