Onur Dilber

Onur Dilber

Onur Dilber
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1982

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk oyuncu.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesinde ileri oyunculuk dalında master yapmıştır. Bugüne kadar birçok projede rol almış ve özellikle Seksenler dizisinde Komiser Rıza karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Dert Bende
2018 Kapan
2018 Görevimiz Tatil
2017 Yaşamak Güzel Şey
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi

Televizyon

2016 Seksenler

Görev Aldığı Yapımlar

Onur Dilber Fotoğrafları

Onur Dilber Haberleri

Portreler