Orhan Aydın

Orhan Aydın

Orhan Aydın
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 5.6.1961

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 

İlk olarak 16 yaşındayken Öztürk Serengil'in TRT'de yayınlanan Gülünüz Güldürünüz programında tanınmıştır 2000 yılında Gayrettepe Oyuncuları tiyatrosunu kuran oyuncu, burada kendi oyunlarında oynadı. Sonralar birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alarak seyircilerin beğenisini toplamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Kenan Çekiç karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Aydın, ardından Uzun Hikaye, Elde Var Hayat, Huzur Sokağı ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerinde, Anadolu Kartalları, Oğlum Bak Git ve Sabit Kanca gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Ketenpere
2016 Yola Geldik (Aynı zamanda senarist ve yönetmen)
2016 Reis
2016 Oldu mu Şimdi?
2013 İki Kafadar Chinese Connection
2012 Sabit Kanca
2012 Oğlum Bak Git
2012 Kaos Örümcek Ağı
2011 Anadolu Kartalları
2011 Sen Değilim (Kısa Film)
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi
2011 Kolpaçino: Bomba
2010 Veda
2010 Hür Adam
2009 Kanal-İ-Zasyon
2008 Vali
2007 Zincirbozan
1993 19 Mayıs'tan 30 Ağustos'a

Televizyon

2017 Bahtiyar Ölmez
2014 Alın Yazım
2013 Eski Hikaye
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2013 Huzur Sokağı
2017 İsmail Baki TV (TV Programı)
2012 Köstebekgiller
2011 Elde Var Hayat
2011 İnsan Aldandı
2010 Adanalı
2009 Kurtlar Vadisi Pusu
2009 Aşk Bir Hayal
2008 Geç Gelen Bahar
2007 Sessiz Fırtına
2007 Pars Narkoterör
2007 Kader
2006 Arka Sokaklar
2006 Doktorlar
2006 Sıla
2006 Pertev Bey'in Üç Kızı
2006 Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı
2006 Hayat Türküsü
2006 Gönül
2006 Felek Ne Demek?
2006 Arka Sokaklar
2006 29-30
2006 Şöhret
2005 Ömer Seyfettin: Diyet
2005 Hırsız Polis
2005 Saklambaç
2005 Savcının Karısı
2005 Körfez Ateşi
2005 Kayıt Dışı
2005 Emret Komutanım
2005 Gümüş
2005 Sessiz Fırtına
2005 Dolunay
2005 Davetsiz Misafir
2005 Belalı Baldız
2005 Aşk Her Yaşta
2004 Yabancı Damat
2004 Haziran Gecesi
2003 Hayat Bilgisi
2003 Bir İstanbul Masalı
1976 Darısı Başınıza

Görev Aldığı Yapımlar

Orhan Aydın Fotoğrafları

Orhan Aydın Haberleri