Oscar Isaac

Oscar Isaac

Oscar Isaac
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.1.1980

Doğum Yeri: Guatemala City, Guatemala

Guatemalalı oyuncu ve müzisyen. Tam adı Óscar Isaac Hernández Estrada'dır.

Oscar Isaac birçok filmde rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra Sen Şarkılarını Söyle filminde beşten fazla şarkı seslendirmiştir. En bilindik rol aldığı filmlere örnek olarak Sen Şarkılarını Söyle (2013), En Şiddetli Sene (2014), Ex Machina (2015) ve Star Wars: Güç Uyanıyor (2015) verilebilir. 2016'da vizyona girecek olan 9.X-Men filmi olan X-Men: Apocalypse filminde Apocalypse karakterini canlandırmıştır.

Aynı zamanda En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü - Drama (TV) ödülünü Show Me a Hero televizyon programında canlandırdığı karakterle kazanmıştır.

Filmografi

2018 Annihilation
2018 Life Itself
2018 Operation Finale (Ayrıca Yapımcı)
2017 Lightningface (Kısa Film – Ayrıca yapımcı)
2017 Suburbicon
2017 Star Wars: The Last Jedi
2016 X-Men: Apocalypse
2016 The Promise
2015 Ex Machina
2015 Mojave
2015 Star Wars: The Force Awakens
2014 The Two Faces of January
2014 Ticky Tacky (Kısa Film)
2014 A Most Violent Year
2013 Inside Llewyn Davis
2013 In Secret
2012 For Greater Glory
2012 Revenge for Jolly!
2012 The Bourne Legacy
2012 Won't Back Down
2011 Sucker Punch
2011 W.E.
2011 10 Years
2011 Drive
2010 Robin Hood
2009 Agora
2009 Balibo
2008 Che: Part One
2008 Body of Lies
2007 The Life Before Her Eyes
2006 Pu-239
2006 The Nativity Story
2004 Lenny the Wonder Dog
2002 All About the Benjamins
1998 Illtown

Televizyon

2006 Law & Order: Criminal Intent
2015 Show Me a Hero

Video Oyunları (Seslendirme)

2016 Lego Star Wars: The Force Awakens
2015 Disney Infinity 3.0

Tiyatro

2017 Hamlet
2011 We Live Here
2008 Grace
2007 Romeo and Juliet
2006 Beauty of the Father
2005 The Two Gentlemen of Verona

Görev Aldığı Yapımlar

Oscar Isaac Fotoğrafları

Oscar Isaac Haberleri