Osman Taşçı

Osman Taşçı

Osman Taşçı
Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.2.1981

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk dizi ve sinema yönetmeni.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitimini aldıktan sonra 2003 yılında Alacakaranlık dizisi ile yönetmen yardımcılığı yaptı. Baba, Okul, Beni Bekledinse, Yabancı Damat, Küçük Kıyamet, Kurtlar Vadisi Pusu, Maskeli Beşler Kıbrıs, Osmanlı Cumhuriyeti, Muhteşem Yüzyıl, Pars Narkoterör, Usta, Güneydoğudan Önce Vatan, Sultanın Sırrı, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Yabancı ve Çanakkale 1915 adlı yapımlarda yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra Ankara'nın Dikmeni, Gecenin Kraliçesi, Hayatımın Aşkı ve Olaylar Olaylar adlı yapımları yönetti.

Filmografi

Yönetmen

2019 Sesinde Aşk Var
2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2016 Olaylar Olaylar

Televizyon

2017 Yüz Yüze
2016 Hayatımın Aşkı
2015 Gecenin Kraliçesi
2016 Poyraz Karayel
2014 Ankara'nın Dikmeni

Görev Aldığı Yapımlar

Osman Taşçı Fotoğrafları

Osman Taşçı Haberleri

Portreler