Otto Bathurst

Otto Bathurst

Otto Bathurst
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.6.1971

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Otto Benjamin Charles Bathurst'tur. Robin Hood (2018), Peaky Blinders (2013) ve Black Mirror (2011) ile tanınmıştır. Peaky Blinders dizisiyle 2014 yılında BAFTA Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2018 Robin Hood
1999 A Man's Best Friend (Kısa Film)

Televizyon

2019 His Dark Materials
2014 Hysteria
2013 Peaky Blinders
2011 Black Mirror
2009 Margot (TV Filmi)
2008 Criminal Justice
2007 Five Days
2006 Hustle
2004 NY-LON (Mini Dizi)
2003 UGetMe
2003 Teachers
2003 20 Things to Do Before You're 30
2002 Guardian of the Amazon (Belgesel Film)
2002 Shoreditch Twat (TV Filmi)
2000 Urban Gothic

Yapımcı

2014 Hysteria
1996 Ill (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Otto Bathurst Fotoğrafları

Portreler