Owain Yeoman

Owain Yeoman

Owain Yeoman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.7.1978

Doğum Yeri: Chepstow, Galler

Galli oyuncu.

Tam adı Owain Sebastian Yeoman'dır.  The Nine (2006), Without a Trace (2002), The Mentalist (2008), Keskin Nişancı (2014) ve Belko Deneyi (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Brahms: The Boy II
2016 Belko Deneyi
2014 Keskin Nişancı
2012 AbsolutSin (Kısa Film)
2011 Chromeskull: Laid to Rest 2
2006 Beerfest
2004 Truva

Televizyon

2020 Emergence
2017 The Blacklist
2017 TURN
2016 Elementary
2015 Supergirl
2015 The Mentalist
2014 Extant
2011 The Cleveland Show (Anlatıcı)
2008 Generation Kill (Mini Dizi)
2008 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2007 Traveling in Packs (TV Filmi)
2007 The Nine
2006 Kitchen Confidential
2004 Commando Nanny
2004 Midsomer Murders

Görev Aldığı Yapımlar

Owain Yeoman Fotoğrafları

Portreler