Ozan Çelik

Ozan Çelik

Ozan Çelik
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1987

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Performans Alanı bölümü mezunudur. Oyunculuğa Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başladı. İlk kez 2014 yılı yapımı Sivas filminde Şahin karakteriyle sinemada yer almıştır.

Filmografi

2019 Dilsiz
2019 Kronoloji
2018 Bizim İçin Şampiyon
2018 Kardeşler
2018 Borç
2017 Zor Bir Karar
2017 Anons
2017 Körfez
2017 Kardeşim Benim 2
2017 Aile Arasında
2016 Coma (Kısa Film)
2016 Ruh İkizi / Soul Mate (Kısa Film)
2015 Cemil Şov (Kısa Film)
2015 Evernight (Kısa Film)
2014 Sivas

Televizyon

2019 Dengi Dengine
2018 Nefes Nefese

Tiyatro

2016 O / Hakkari'de Bir Mevsim
2010 Güzel Şeyler Bizim Tarafta

Görev Aldığı Yapımlar

Ozan Çelik Fotoğrafları

Ozan Çelik Haberleri

Portreler