Özay Fecht

Özay Fecht

Özay Fecht
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1953

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye










Filmografisi

2010'lar

  • Gurbet - Fremder, 2010
  • Dreiviertelmond, 2011
  • 2000'ler
  • Der Ausbruch, 2000
  • Kanak Attack, 2000
  • Auslandstournee, 2000
  • Kismet,2004
  • Brudermord, 2005
  • The Stoning, 2006
  • Janjan, 2007
1990'lar
  • Pizza Colonia, 1991
  • Happy Birthday, Türke, 1992
  • Mavi Surgun, 1993
  • Kriegsbilder, 1996
  • Ich Chef, Du Turnschuh, 1998
  • Weites Meer, 1999
  • Yara, 1999
1980'ler
  • Abschied in Berlin, 1985
  • 40 Quadratmeter Deutschland, 1986
  • Aufbrüche, 1987
  • Jenseits von Blau, 1989
  • The Rosegarden, 1989

Görev Aldığı Yapımlar

Özay Fecht Fotoğrafları

Özay Fecht Haberleri