Özer Feyzioğlu

Özer Feyzioğlu

Özer Feyzioğlu
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Aydın Özer Feyzioğlu'dur. Sektörde daha çok kısa filmler üzerine çalışmalar yapmıştır. 2019 yılı yapımı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Doktor Sadık Ahmet
2021 Kesişme: İyi ki Varsın Eren Bülbül
2019 Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
2019 Eypio: Naim (Kısa Video)
1995 Küçük Asya Felaketi (Kısa Film)
1994 Üretim (Kısa Film)
1993 Kontur (Kısa Film)

Televizyon

2021 Fatma
2021 Tosun
2017 Proof of Cheating (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Ezhel: Geceler (Kısa Video)

Televizyon

2018 Yaşamayanlar

Senaryo

2021 Kesişme: İyi ki Varsın Eren Bülbül
2019 Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
2017 Proof of Cheating (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Özer Feyzioğlu Fotoğrafları

Özer Feyzioğlu Haberleri