Özge Gürel

Özge Gürel

Özge Gürel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.2.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri'de doğdu. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. 'Kızım Nerede?' dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisi 2015 yılında final yapmıştır. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Yıldızlar Şahidim dizisi 2017 yılında final yapmıştır.

Filmografi

2017 İlk Öpücük
2016 Organik Aşk Hikayeleri
2014 Bizum Hoca

Televizyon

2017 Yıldızlar Şahidim
2017 Dolunay
2014 Muhteşem Yüzyıl
2014 Medcezir
2014 Kiraz Mevsimi
2012 Huzur Sokağı
2011 İnsan Aldandı
2010 Kızım Nerede?

Ödülleri

2015 Yeditepe Üniversitesi 3.Dilek Ödülleri - Yılın En İyi Kadın Oyuncusu, Kiraz Mevsimi
2015 Future Fest Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu, Kiraz Mevsimi
2015 MGD 21.Altın Objektif Ödülleri - Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu, Kiraz Mevsimi

Görev Aldığı Yapımlar

Özge Gürel Fotoğrafları

Özge Gürel Haberleri