Özgün Çoban

Özgün Çoban

Özgün Çoban
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.7.1975

Doğum Yeri: Bitlis, Türkiye

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üçüncü sınıfın 2. yarısını Estonya Tiyatro ve Müzik Akademisi’nde tamamladı. Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Yiğit karakteri ile dikkat çeken genç oyuncu, esas çıkışını ise Beni Affet dizisi ile gerçekleştirdi.

Filmografi

2020 Aşk Çağırırsan Gelir
2019 Dijital Esaret
2018 Kapı
2017 Ver Kaç
2016 Çok Uzak Fazla Yakın

Televizyon

2017 Kızlarım İçin
2016 Yüksek Sosyete
2016 O Hayat Benim
2014 Beni Affet
2012 Deniz Yıldızı
2010 Arka Sokaklar


Görev Aldığı Yapımlar

Özgün Çoban Fotoğrafları

Özgün Çoban Haberleri

Portreler