Özkan Çelik

Özkan Çelik

Özkan Çelik
Kurgu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.6.1981

Doğum Yeri: Tokat, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Erciyes Üniversitesi Sinema-TV Bölümü mezunudur. 2006 yılı yapımı Aşkın Dansı - Sevgi Emektir filminde yardımcı yönetmen göreviyle sinemaya adım atmıştır. Daha sonda birçok reklam, dizi ve filmlerde çeşitli kademelerde görev aldı. 2013 yılında Balayı filmiyle bu sefer kamera önüne geçti ve oyunculuk da yaptı. 2014 yılında Muska filmiyle ilk kez bir filmi yönetti ve yazdı. Bu filmiyle uluslararası birçok festivalden ödülle döndü.

Filmografi

2018 Babamın Kemikleri
2015 Bir Sevda İşi
2014 Vuslat Yolu
2014 Muska

Senaryo

2014 Muska

Oyuncu

2013 Balayı

Görev Aldığı Yapımlar

Özkan Çelik Fotoğrafları

Özkan Çelik Haberleri