Özlem Conker

Özlem Conker

Özlem Conker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.5.1974

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Ankara'da dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini Hollanda'nın Tilburg kentinde Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg'ta yapmıştır. Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına bağlıdır.

İlk olarak Metin Özülkü'nün 1996 yılına damgasını vuran Seninle Olmak Var ya klibinde rol almışır. Aynı yıl başrolünü Cüneyt Arkın ve Şoray Uzun'un paylaştığı TGRT'de yayınlanan Bizim Ev dizisine 2. sezonunda girmiştir. Bu ilk büyük işinin ardından çeşitli dizi ve film yapımlarında yer almıştır.

Filmografisi

2000'ler

  • Canan, 2012
  • Aşk ve Ceza, 2010
  • Ömre Bedel, 2009
  • Bahar Dalları, 2009
  • Eksik Etek, 2007
  • Oğlum İçin, 2007
  • Rüyalarda Buluşuruz, 2006
  • Sensiz Olmuyor, 2005
  • Çapkın, 2005
  • Kınalı Kar, 2002
  • Derya & Deniz, 2002
  • Vasiyet, 2001
  • Bıçak Sırtı, 2001
  • Mert Ali 1, 2000
  • Kurşun Kalem, 2000

1990'lar

  • Aynalı Tahir, 1998
  • Beyaz Savaş, 1997
  • Bizim Ev, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Özlem Conker Fotoğrafları

Özlem Conker İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler