Özlem Türkad

Özlem Türkad

Özlem Türkad
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.8.1971

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusu. Tam adı Ayşe Özlem Türkad'dır.

Asiye karakterini canlandırdığı 7 Numara dizisiyle sevilmiştir. Seksenler dizisindeki Rukiye karakteri ile de herkes tarafından tanınan ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar mezunu olan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almaktadır.

Filmografi


2012 Berlin Kaplanı
2006 Beynelmilel
2003 Giz

Televizyon

2016 Seksenler
2009 Sıkı Dostlar
2009 Haneler
2008 Üvey Aile
2006 Esir Kalpler
2005 Çeşm-i Bülbül
2005 Tadımız Kaçmasın
2002 Havada Bulut
2000 Yedi Numara

Tiyatro

2008 İstanbul Efendisi - İBB Şehir Tiyatroları
2007 Bernarda Abla'nın Evi - İBB Şehir Tiyatroları
2007 Tarla Kuşuydu Juliet - İBB Şehir Tiyatroları
2006 Kantocu - İBB Şehir Tiyatroları
2005 Laylaylom - İBB Şehir Tiyatroları
2003 Ben Anadolu - İBB Şehir Tiyatroları
2003 Havadan Sudan - Kabare Taksim

Ödülleri

2008 Türk Kadınlar Birliği - Bedia Muvahit Ödülü, Bernarda Abla'nın Evi
2007 Sadri Alışık Ödülleri - Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü, Bernarda Abla'nın Evi
2007 Lions Tiyatro Ödülleri - Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü, Bernarda Abla'nın Evi

Görev Aldığı Yapımlar

Özlem Türkad Fotoğrafları

Özlem Türkad Haberleri

Portreler


Vizyondakiler