Özlem Yılmaz

Özlem Yılmaz

Özlem Yılmaz
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 17.7.1986

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Aslen Rizeli olan Özlem Yılmaz doğma büyüme İstanbullu. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz ilköğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdi ve ilk okuldan sonra Kültür Koleji'nde eğitimine devam etti.

Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı ama kısa bir süre sonra babasını kaybettiği için çalışmalarına ara verdi. Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okulu'na girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

2013 yılında, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği ve başrolü Volkan Keskin'le paylaştığı Karaoğlan adlı filmle sinemaya merhaba dedi.

Özel hayatı
9 Kasım 2013 tarihinde 2011 yılından beri birlikte olduğu Ahmet Ayar ile evlendi. Çift 2015 yılında boşandı.

Filmografi

2013 Karaoğlan
2006 Karagümrük Yanıyor (TV Dizisi)
2006 Felek Ne Demek (TV Dizisi)
2006 Rüyalarda Buluşuruz (TV Dizisi)
2007 Dicle (TV Dizisi)
2007 Zoraki Koca (TV Dizisi)
2008 Dantel (TV Dizisi)
2008 Servet Avcısı (TV Dizisi)
2009 Unutulmaz (TV Dizisi)
2011 Dedektif Memoli (TV Dizisi)
2013 Kaçak (TV Dizisi)
2014 Emanet (TV Dizisi)
2015 Kara Ekmek (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Özlem Yılmaz Fotoğrafları

Özlem Yılmaz İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler