Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.11.1980

Doğum Yeri: Stavanger, Norveç

Norveçli tiyatro, TV ve sinema oyuncusu. Tam adı Pål Sverre Valheim Hagen'dir.

Filmografi

2017 What Happened to Monday
2016 The Last King
2016 A Conspiracy of Faith
2014 In Order of Disappearance
2013 Gåten Ragnarok
2012 Kon-Tiki
2011 I Travel Alone
2009 The Storm in My Heart
2009 Amor (Kısa Film)
2008 Cold Lunch
2008 House of Fools
2008 Troubled Water
2008 Max Manus; Man Of War
2006 Blokk B (Kısa Film)
2006 Roswell Enterprises (Kısa Film)
2006 Miracle
2004 Cry in the Woods

Televizyon

2010 Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?
2006 Sejer - Svarte sekunder (Mini Dizi)

Ödülleri

2017 Gullruten - Best Actor, TV Drama, Himself for Valkyrien
2009 Kanonprisen Award - Best Supporting Actor, The Storm in My Heart
2008 Kanonprisen Award - Best Actor in a Leading Role, Troubled Water
2007 Heddaprisen Award - Best Supporting Actor, Verdas mest forelska par
2007 Heddaprisen Award - Best Supporting Actor, Ingen skriv til obersten

Görev Aldığı Yapımlar

Pål Sverre Hagen Fotoğrafları

Portreler