Pablo Larraín

Pablo Larraín

Pablo Larraín
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.8.1976

Doğum Yeri: Santiago, Şili

Şili'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Pablo Larraín Matte'dir. Yapımcılığını yaptığı Muhteşem Kadın (2018), Gloria Bell (2018) ve Gloria (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ema
2016 Jackie
2016 Neruda
2015 El Club
2013 Venice 70: Future Reloaded (Belgesel)
2012 No
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero
2006 Fuga

Televizyon

2013 Prófugos

Yapımcı

2019 Homeless
2019 Mi Amigo Alexis
2018 Gloria Bell
2017 Muhteşem Kadın
2015 El Club
2015 Yaramaz Bebek
2015 Héroes
2013 Barrio Universitario
2013 Gloria
2013 Crystal Fairy y el cactus mágico
2012 Paseo de Oficina
2012 No
2012 Joven y Alocada
2011 4:44 Dünyanın Son Günü
2011 El Año del Tigre
2011 Ulises
2010 Blokes (Kısa Film)
2009 Grado 3
2007 La Vida Me Mata

Televizyon

2013 Prófugos

Senaryo

2015 El Club
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero
2006 Fuga

Televizyon

2013 Prófugos

Görev Aldığı Yapımlar

Pablo Larraín Fotoğrafları

Pablo Larraín Haberleri

Portreler


Vizyondakiler