Pamelyn Chee

Pamelyn Chee

Pamelyn Chee
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.03.1984

Doğum Yeri: Singapur, Singapur

Singapurlu oyuncu.

Boogie (2021), Beyond Skyline (2017) ve Prescient (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Chinatown to Chinatown
2021 Boogie
2019 Interface (Kısa Film)
2017 Beyond Skyline
2016 7. Gün
2015 Prescient
2015 3688
2014 re: solve
2014 Afterimages
2011 Triangle (Kısa Film)
2011 The Primitive (Kısa Film)
2011 Shanghai Hotel
2011 Perfect Rivals
2009 The Child Within
2009 Private Party (Kısa Film)
2009 Everything Is as It Should Be (Kısa Film)
2008 Riverside
2007 La princesse du Nebraska
2007 Body/Antibody
2006 December Ends
2004 Fling (Kısa Film)
2004 A Rainy Day (Kısa Film)

Televizyon

2016 Stitchers
2015 2025: Webisodes (Mini Dizi)
2015 2025
2014 Grace (Mini Dizi)
2013 X yuansu
2013 The Million Dollar Job 2: Raffles' Gold (TV Filmi)
2013 Serangoon Road
2013 It's a Wonderful Life
2012 The Million Dollar Job (TV Filmi)
2012 Point of Entry
2011 A Song to Remember
2009 Together
2009 The Ultimatum
2009 Déjà vu
2008 Pulau Hantu (TV Filmi)
2008 Noniya

Görev Aldığı Yapımlar

Pamelyn Chee Fotoğrafları