Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.2.1981

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li şarkıcı, model, moda tasarımcısı, oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı Paris Whitney Hilton'dur. Star, Princess, PH ve Ms. Blue Baller lakaplarıyla da tanınmaktadır. Aile geçmişine ek olarak, Doku-Soap The Simple Life adlı iki önemli rolden biri olarak ilk kez daha geniş bir ün kazandı. Göz kamaştırıcı yaşam tarzı ve kışkırtıcı performanslarıyla Paris Hilton, bilinçli bir şekilde medyanın dikkatini çekmiş ve bu gerçeği başarılı bir şekilde kendisini pazarlamak için kullanmıştır. 2005 yılında VH1 müzik kanalınca “Yılın Kızı” ödülünü kazanmıştır.

İlk kez 1992 yılı yapımı Wishman filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. Zırtapoz (2001), Wonderland (2003) filmleri ve The O.C. (2004), Doğaüstü (2009) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2020 Paris'in Sırrı
2019 MATTN & Paris Hilton: Lone Wolves (Kısa Video)
2019 Dimitri Vegas and Like Mike vs. Paris Hilton: Best Friend's Ass (Kısa Film)
2018 Staramba.com - Paris Hilton Commercial (Kısa Film)
2018 Paris Hilton: I Need You (Kısa Film)
2017 Kim Petras: I Don't Want It at All (Kısa Video)
2017 Demi Lovato: Sorry Not Sorry (Kısa Video)
2015 Paris Hilton: High Off My Love (Kısa Film)
2014 Paris Hilton: Never Be Alone (Kısa Film)
2014 Paris Hilton: Come Alive (Kısa Video)
2013 Rich Gang: Tapout (Kısa Film)
2013 Pırıltılı Hayatlar
2013 Paris Hilton Feat. Lil' Wayne: Good Time (Kısa Video)
2012 Paris Hilton: Drunk Text (Kısa Video)
2010 SuperMartxé VIP Paris Hilton (Kısa Film)
2010 Be Magazine - Paris Hilton (Kısa Film)
2008 Seksi & Çılgın
2008 Repo! The Genetic Opera
2008 Paris Hilton: Paris for President (Kısa Film)
2008 Paris Hilton Responds to McCain Ad (Kısa Video)
2007 ABD Hikayeleri
2006 Pledge This!
2006 Paris Hilton: Stars Are Blind (Kısa Video)
2006 Paris Hilton: Nothing in This World (Kısa Video)
2006 Paris Hilton: Jealousy (Kısa Video)
2006 Katil Yılanlar
2006 Bottoms Up (Video)
2005 Mumya evi
2005 Carl's Jr: Paris Hilton Commercial (Kısa Film)
2004 Won-G: Caught Up in the Rapture (Kısa Film)
2004 The Hillz (Video)
2004 Raising Helen
2004 Hollywood'da Randevu
2004 Eminem: Just Lose It (Kısa Video)
2003 Wonderland
2003 Pauly Shore Is Dead
2003 L.A. Knights (Kısa Film)
2003 Kedi
2002 Sweetie Pie
2002 QIK2JDG (Kısa Film)
2002 Nine Lives (Video)
2001 Zırtapoz
2001 Vincent Gallo: Honey Bunny (Kısa Video)
1992 Wishman

Televizyon

2017 Love Advent (Mini Dizi)
2010 The Dog Who Saved Christmas Vacation (TV Filmi)
2009 Rex (Kısa Film)
2009 Doğaüstü
2005 American Dreams
2004 Veronica Mars
2004 The O.C.
2004 Las Vegas
2004 George Lopez

Görev Aldığı Yapımlar

Paris Hilton Fotoğrafları

Paris Hilton Haberleri

Portreler


Vizyondakiler